STAP 4 : BOOST JE MERK

Nu je beschikt over een efficiënte website met veel tevreden bezoekers (en bovendien de juiste bezoekers), wordt 'the sky' écht 'the limit'! We bereiken het punt waarbij we volop inzetten op sociale media en interactieve content, en waarbij we online en offline marketing aan elkaar koppelen door de creatie van de perfecte mediamix. Het punt waarbij Mediapartner.TV maar één principe hanteert: zelfs het beste is niet goed genoeg om je merk te boosten!

Aangeboden Diensten

13 Mobiele Applicaties
14 Online Gaming
15 Online Video
16 Web TV
17 Social Media
18 Media Mix Consultancy

Overzicht Diensten

Applicaties op Android en iOS vormen momenteel de nieuwste rage. En toegegeven, ze vormen een ideale manier om jezelf te positioneren en je naamsbekendheid uit te dragen. Wij ontwikkelen zeer eenvoudige tot complexe applicaties die beschikbaar zijn op iOS (iPhone, iPad, ...) of Android (Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Tab, Nexus, ...).

In bepaalde omstandigheden kunnen online spelletjes een ideale tool zijn om je naamsbekendheid te doen toenemen. Samen bekijken we in detail of dit voor jouw product een goede keuze is en via welk platform er best wordt gewerkt.

Initiatieven als YouTube en Vimeo bewijzen dat online video aan een steile opmars bezig is. Nu quasi iedereen internet heeft en bandbreedte geen probleem meer vormt, is een doordachte inzet van online video een belangrijke én onmisbare stap in je online avontuur. Wij partneren met de beste productiehuizen voor een kwalitatieve oplevering van geschikt videomateriaal, bedenken samen met jou de juiste strategieën, zorgen voor de technische implementatie op je website én zorgen ervoor dat de bezoekers de weg naar je online video's weten te vinden!

Mediapartner.TV biedt domeinspecialisten de kans een beroep te doen op onze logistiek en servers om hun eigen nichezender vorm te geven. Wij staan je graag met raad en daad bij, promoten je zender en bieden hosting tegen interessante voorwaarden. Bovendien kun je desgewenst een beroep doen op onze presentators, journalisten, cameralui en monteurs. Contacteer ons indien je meer uitleg wil of interesse hebt in een eigen themazender.

Facebook, Twitter, Instagram, ... je kunt er niet meer onderuit. Sociale media zijn onmisbaar geworden. Toch dien je eerst over een stevige online basis te beschikken vooraleer de stap te zetten naar deze sociale media. Ook voor Facebook applicaties kun je bij ons terecht. Doe een beroep op onze diensten en we zorgen ervoor dat je de sociale trein niet mist én onderweg ook niet ontspoort...

Stilaan nadert je online aanwezigheid de perfectie. Je bereikt de juiste doelgroep en valt op door interactiviteit en vernieuwing. Op dit punt rest er nog één niet onbelangrijke denkoefening: hoe online en offline marketing aan elkaar koppelen zodat je de perfecte mediamix bereikt? Brainstorm hierover met als doel: het hoogtepunt van je online avontuur bereiken...

Referenties

  • Bij Landgenoten
  • Events on the Move
  • Ieper 2014-2018
  • Pietkadul.be
  • 2BE-Art
  • ...

 

  • @mediapartnertv